Praktijk

De praktijk

In onze praktijk staat de belangstelling voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen en een prettige en ontspannen sfeer staan bij ons voorop.

Afspraak

In onze praktijk werken we alleen volgens afspraak. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is. Bellen voor een afspraak kan tijdens onze openingstijden.

Wachtkamer

Wachten in een ontspannen, prettige sfeer vinden wij belangrijk. Daarom hebben we geprobeerd de wachtkamer zo vriendelijk mogelijk in te richten. U vindt er tijdschriften, informatiebrochures en speelgoed. Alles om u op uw gemak te stellen!

Kwalitatieve zorg

Bij goede zorg en aandacht voor uw gebit staat kwaliteit voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan zorgvuldige informatie en uitstekende service. Goede behandelingen, materialen en administratie zijn hierbij essentieel. Wij hanteren procedures die gebaseerd zijn op richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg. Een goede klachtenbehandeling hoort daar ook bij.

Onze praktijk werkt aan het op peil houden van de kwaliteit. Binnen de tandheelkunde zijn diverse kwaliteitsbevorderende activiteiten beschikbaar. Zo zijn we lid van een wetenschappelijke vereniging, zijn we up to date van nieuwe vakliteratuur, volgen we verschillende cursussen, wonen we intercollegiaal overleg en themaprojecten bij en bezoeken we klinische avonden. Wij staan ingeschreven in het kwaliteitsregister.

Kinderen en de Tandarts

Mee naar de Tandarts

Neem uw kind al vanaf twee jaar oud mee naar uw eigen controle. Zo wordt er kennis gemaakt met de praktijk en met wat een tandarts doet.

Gewoon Gaaf

Gewoon Gaaf is een cariëspreventiemethode voor ieder individueel kind van 0 tot 18 jaar en zijn ouders/verzorgers.

Kinderen en poetsen

Wanneer kan u kind het beste beginnen met poetsen en welke tandpasta moet er gebruikt worden? Vind hier het antwoord op al uw vragen.