Diensten

Periodieke controle

Wij werken preventief

Graag zien we u regelmatig voor een periodieke controle. Tijdens dit bezoek nemen we de dagelijkse mondverzorging met u door, zodat uw gebit en mond gezond blijven. Indien nodig ondernemen we actie om de mondhygiëne te verbeteren. Wanneer er problemen in uw gebit worden geconstateerd, bespreekt de tandarts met u of extra behandeling nodig is. Ook vertelt de tandarts u over de te verwachten resultaten, de risico´s van een behandeling, het aantal behandelingen en de duur van de behandelingen.

Behandelingen

Kleine ingrepen bespreken we direct met u en de behandeling volgt, indien nodig, op korte termijn. U kunt daarbij denken aan een eenvoudige gebitsreiniging of het plaatsen van een vulling. Bij uitgebreide behandelingen bespreken wij altijd het behandelplan en informeren wij u over de kosten. Desgewenst kan het behandelplan met de bijbehorende kosten schriftelijk worden vastgelegd.

Onze behandelingen

Een implantaat dient ter vervanging van de natuurlijke wortel van uw tand. Hierdoor is het mogelijk om een kroon of brug te plaatsen. Of als basis voor een implantaatgedragen prothese.

De scan is een innovatieve technologie dat het vaststellen van diagnoses eenvoudiger en nauwkeurig maakt.

Kronen en/of bruggen zijn de ideale oplossing om weer een mooi en functioneel gebit te krijgen. Uw gebit krijgt een ware update!

Wij werken volgens het Philips Zoom principe. Dit is een snelle, veilige en effectieve manier van tanden bleken die wordt uitgevoerd door de assistente.